MVP: Jak pracujeme s dopisy v pojišťovně

Motoristická vzájemná pojišťovna

Motoristická vzájemná pojišťovna je jedním za našich největších klientů. Zeptali jsme se proto Richarda Schwarze k čemu naši službu využívají a jak s ní jsou spokojeni.

 

Definice zákazníka v kostce

  • pojištění proti pokutám za dopravní přestupky
  • využití pošty: primárně úřady a soudy, sekundárně zákazníci
  • počet odeslaných dopisů měsíčně: v řádu tisíců
  • problém: vytíženost, časová flexibilita

 

Čím se Motoristická vzájemná pojišťovna zabývá?

Pojišťujeme řidiče proti pokutám za dopravní přestupky. V případě spáchání dopravního přestupku tak našim klientům zaručujeme spravedlivý proces, ve kterém jsou respektována jejich práva. Vše je řešeno v rámci českých zákonů a jiných právních předpisů.

 

K čemu používáte při svém podnikání poštu?

V rámci svojí praxe komunikujeme velice často s úřady a soudy, kde podání je nutné činit písemně a mít v ruce podací lístek. Písemně oslovujeme také naše klienty, např. s připomenutím platby, či Vánočními či narozeninovými přáními, neboť v současné době je snadné e-mail přehlédnout, nebo vyhodnotit jako nevyžádaný.

 

Proč jste začali používat Listonošku?

Vzhledem k tomu, že máme několik desítek tisíc zákazníků, vyřizujeme denně velké objemy korespondence. Ty jsme nejprve řešili klasicky přes Českou poštu, ale z důvodu naší vytíženosti jsme hledali jiné řešení.

Listonošku jsme začali využívat pro to, že je pro nás jednodušší a časově méně náročné vše hromadně nahrát do počítače a odeslat, než řešit dopisy jednotlivě. Je výrazně pohodlnější zaslat dopis přes internet, než vysílat asistentku na poštu.

 

V čem Vám Listonoška nejvíce pomáhá

S Listonoškou nám odpadla nutnost zbytečné administrace a chození s každým dopisem na poštu. Navíc se nemusíme limitovat její otevírací dobou, protože jsme nyní schopni poslat dopis doporučeně i v deset hodin večer. To je velká výhoda, pokud se případem zabýváme delší dobu a klasicky bychom již dopis ten den nestihli vyřídit.

 

Listonoška i do Vaší kanceláře

A kolik může Listonoška ušetřit Vám? Podívejte se na tarify pro firmy. Nebo se nás zeptejte na dotaz@listonoska.cz.

Pomohl Vám článek? Řekněte o něm dál.
VÍTE, ŽE MŮŽETE POSLAT PAPÍROVÝ DOPIS PŘÍMO Z POČÍTAČE?
Chci vědět víc