Jak pracovat s Listonoškou

Listonoška ve Vaší kanceláři Jak s ní pracovat a seznámit ji se zaměstnanci?

Co je to Listonoška?

Listonoška je jednoduchý způsob, jak posílat papírové dopisy rovnou z kanceláře. Funguje stejně jako e-mail, jen s tím rozdílem, že cokoli odešlete se vytiskne, zabalí a dodá adresátovi přes Českou poštu.

 

Jak nainstalovat Listonošku do Vaší kanceláře

Listonoška je dostupná na webu, proto nemusíte nic stahovat ani instalovat. Stačí se jen přihlásit a můžete posílat dopisy odkudkoli. A pro ty, kteří si to chtějí ještě více usnadnit, je nově dostupná i API.

 

Jak nastavit posílání dopisů online

Listonoška vyniká v jednoduchosti a rychlosti. Její zavedení do chodu jakékoli firmy je tak jednoduché, jako používání e-mailů.

  1. Stačí se zaregistrovat
  2. Nastavit si adresu, ze které budete odesílat poštu
  3. Nabít kredit (kartou nebo převodem)
  4. A poslat dopis

Při registraci si můžete vybrat z několika firemních tarifů, které jsou připraveny jak pro drobného živnostníka, tak i velkou korporaci.

 

Zaškolení zaměstnanců?

Listonoška je postavena tak, aby byla co nejvíce uživatelsky přívětivá a intuitivní, a hlavně nevyžadovala žádné zvláštní zaškolení. Díky tomu, že je prostředí velmi podobné e-mailu, dokáže se v něm orientovat opravdu každý, kdo využívá klasickou e-mailovou schránku. V účtu nenajdete žádné mezikroky, složitosti ani nejasnosti. A kdyby náhodou, vždy Vám rádi poradíme.

 ucet

Jak posílat dopisy

Obsah dopisů můžete předávat online dvěma způsoby:

  1. napíšete jej do textového editoru Listonošky
  2. vložíte připravený PDF dokumentem ze svého počítače

Odesílatelem uvedeným na obálce může být jakákoli Vaše pobočka či sídlo a příjemcem jeden konkrétní člověk nebo klidně celý adresář. Nezáleží jestli posílate jednu fakturu na jednu adresu nebo Vánoční přání všem svým klientům.

Svou práci můžete také kdykoli uložit a zase se k ní vrátit nebo načasovat, kdy má dopis odejít. Můžete tak vyrazit na houby nebo si jít zaplavat a Listonoška v ten pravý čas rozešle dopisy za Vás.

 

 Hromadná pošta

Posílat dopisy ve velkém se vyplácí. Od 500 dopisů totiž můžete využít naší hromadné pošty. Do dopisu se vleze třeba nabídka na spolupráci nebo novoroční PF. A pokud nemáte zrovna komu napsat, i o to se postaráme. Stačí říct.

 

Co firmám spojenectví s Listonoškou přináší?

Úsporu času. Zaměstnanci už nebudou muset několikrát do týdne vystát důlek na poště ani sprintovat, aby stihli její otevírací dobu.  Listonoška jim ušetří čas a energii vynaloženou při tisku a kompletaci dopisů. Archiv dopisů, podací lístky nebo dodejku budou mít vždy na dosah pár kliknutí.

A navíc budete mít přehled ve všem, co se z Vaší firmy odesílá i o tom, kdo a kdy dopis odeslal.

 

Listonoška na zkoušku

Chcete vědět, co konkrétně Listonoška zvládne? K čemu byste ji nejlépe využili? Podívejte se, co o nás říkají někteří z našich klientů nebo vyzkoušejte Listonošku zdarma.

Pomohl Vám článek? Řekněte o něm dál.
VÍTE, ŽE MŮŽETE POSLAT PAPÍROVÝ DOPIS PŘÍMO Z POČÍTAČE?
Chci vědět víc